Известие

Collapse
No announcement yet.

225/45/17 ще се съберат ли?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 225/45/17 ще се съберат ли?

Колеги колата е 147 ЖТД и понеже минавам на 17 цола и гледам че и дават 215/45/17 искам да ви питам на 225 дали ще имам проблем!Колата е със спортно окачване!

Благодаря предварително
    Audi A6 3.0 TDI
    Infiniti FX35

Има колеги с 147-ци с тоя размер и си карат, тей че мисля че няма проблеми
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И по-големи ще влезат.Слагай смело!Аз съм с такъв размер.

EDIT:Сега видях,че колегата имал и спортно окачване...Така че не не съм сигорен вече дали ще стане.
      Last edited by daksy; d.m.y г., 14:15.
      sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

ако си със спортно окачване (чевени пружини) има вариянт и да ди пожулва отзад като я натовариш така че си провери първо,аз имах такъв проблем и като смених с 215/45/17 изчезна.
        159 1.9 jtd TI
        156 1.8 ts 99g ex

Comment

Колега и моита е такава и стози размер опират прилично,но амоттисьорчетата сами малко заминали,незнам ако си със спортни какщее,защотото моите са си обикновенни.

Comment

Благодаря колеги!Ще взема гуми от един приятел да ги сложа да пробвам!Иначе май няма да стане!
            Audi A6 3.0 TDI
            Infiniti FX35

Comment

Първоначално публикувано от TMAX Покажи съобщение
              Колеги колата е 147 ЖТД и понеже минавам на 17 цола и гледам че и дават 215/45/17 искам да ви питам на 225 дали ще имам проблем!Колата е със спортно окачване!

Благодаря предварително
              zdravey kolega! az s moqta 147 sam na 17"x45x235! taka 4e slagay i ne boy se! samo deto stana malko kato lagerna koli4ka! ama nikade ne mi opira, koeto e dobre.dori s tezi razmeri sa mi zimnite gumi.

Comment

Working...
              X